منتدى اولاد حارتنا
طريقة عمل السمك المشوي بالردة 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا

او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة الحارة

سنتشرف بتسجيلك

شكرا طريقة عمل السمك المشوي بالردة 829894
طريقة عمل السمك المشوي بالردة 15761575160515761577
مراقبة الحارة
طريقة عمل السمك المشوي بالردة 103798


منتدى اولاد حارتنا
طريقة عمل السمك المشوي بالردة 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا

او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة الحارة

سنتشرف بتسجيلك

شكرا طريقة عمل السمك المشوي بالردة 829894
طريقة عمل السمك المشوي بالردة 15761575160515761577
مراقبة الحارة
طريقة عمل السمك المشوي بالردة 103798


منتدى اولاد حارتنا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


أجتمــــــــــــــــــــــاعى شــــــــــامل - دينى - ثقافى - علمى - نصائح
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
أولاد حارتنا ترحب باى حوارجى وتدعوهم على قهوة حارتنا لشرب المشاريب وتدعوهم لسماع درس التاريخ من أستاذ فطين مدرس التاريخ ومشاهدة احدث الأفلام وكمان تحميل الالعاب وبرامج للموبيل وتسمع حكاوى خالتى بامبة  وتتفرج على صور استوديو عمى أنس وتسمع من ميشو على احلى المغامرات

 

 طريقة عمل السمك المشوي بالردة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
هدير محى
عضو / ة
عضو / ة
هدير محى


الساعة الأن :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 165
نقاط : 391
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 24/09/2010
العمر : 35

طريقة عمل السمك المشوي بالردة Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل السمك المشوي بالردة   طريقة عمل السمك المشوي بالردة Icon_minitime1الجمعة 10 أغسطس 2012, 6:17 pm

طريقة عمل السمك المشوي بالردة

طريقة عمل السمك المشوي بالردة 43291

الكمية تكفي:
4 أشخاص
وقت التحضير:
45 دقيقة
وقت الطهي:
20 دقيقة
المقادير:
سمك
ردة
ثوم
فلفل اخضر
كسبرة خضرا
جزر مبشور
ليمون وخل
وكمون واى توابل

التحضير:
هنجيب السمك والردة ونجهز الخلطة اللى هنحشى بيها
السمك وهى عبارة عن ثوم وفلفل اخضر وكسبرة خضرا
وجزر مبشور وليمون وخل وملح وفلفل وكمون واى توابل
انتى تحبيها وبعديين نقطع عليها طماطم قطع صغيرة
ونجيب السمك ونغسله كويس ونتبله بالملح والكمون
والكسبرة الناشفة والتوم كويس وبعدين نحشيه بالحشوة دى
ونتركه يتشرب شوية طعم الحشوة والتتبيلة
يعنى بتاع ساعة او اتنين
الطبخ:
بعد كده نحط السمك فى الردة
وبعدين بقى نجيب صاج او صينية انتى مستغنية عنها
ونحطها على البوتاجاز من فوق على نار عالية
ونشوى عليها السمك ونختبر درجة حرارة الصاج الاول
قبل ما نحط عليه السمك عن طريق رش الصاج بشوية ردة
لو الردة اتحرقت بقى الصاج دلوقتى جاهز للشوي.


ونبدأ نشوى السمك من الناحيتين وهتعرفى انه استوى
لما تلاقيه موش بيلزق فى الصاج لكن لو جيتى تقلبيه
ولقيتيها لسة لازقة يبقى سيبيها شويه لغاية لما تستوى.
وطبعا هتكونى قبلها مجهزة التتبيلة اللى هتسقى فيها السمك
بعد ما يطلع من الشوى واللى هى عبارة عن توم مفروم
بقشره بتاع تومة كاملة كدا وكسبرة ناشفه وملح وكمون
وفلفل اخضر حراق ولمون وخل كتير ومية تحطى دول كلهم
على بعض زى كدا وتغليهم على النار غلوة واحدة بس
وبكدا دى هتكون جاهزة لما السمك يتشوى
وياريت لما تستخدميها تكون دافية متكونش باردة.

ولما السمك يتشوى تروحى مطلعاه علطول وحطاها
فى التتبيلة اللى عملناها فوق دى وتسيبيه يتسقى فيها
بتاع نص دقيقه كدا


وبعدين تطلعيها فى طبق


وبعدين تقدميها بالطريقة اللى انتى تحبيها
مع تمنياتى بأكلة ممتعة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل السمك المشوي بالردة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» السمك المقلي
»  الكباب العراقي المشوي
»  من فوائد أكل السمك
»  حساء السمك
» صيادية السمك

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى اولاد حارتنا :: مطبخ اولاد حارتنا :: اطباق ساخنة-
انتقل الى:  
تصحيح أحاديث وأقوال مأثورة لشيوخ اولاد حارتنا


بحث عن:

مع تحيات أسرة اولاد حارتنـــــــــــــــــا
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية reddit      

قم بحفض و مشاطرة الرابط منتدى اولاد حارتنا على موقع حفض الصفحات

قم بحفض و مشاطرة الرابط منتدى اولاد حارتنا على موقع حفض الصفحات